|
翰林院典薄

|
1#
大 中
小 发表于 2008/3/24 04:42 只看该作者
土耳其民歌大集
土耳其民歌大集
TURKISH FOLK SONGS, BEST COLLECTION
http://www.turkishmusic.org/index1.html
GRUP YORUM
|Mesele|Voltada Soylenen Sarki|Dunyayi Sarsacak Karar|Acligin Yuruyusu Basliyor|Bucadaydi Berdan|Vatan Buca Olmustu|Umraniyedeydi Ilginc|Nurhak'a Ozlem|Toren Basliyor|Halkin Adaleti|Ilk Boran Kakiyor Goge|Aygun'un Vasiyeti|Bir Omur De|Berdan Cayindan Ege Daglerina|Tutsak Analari|Bir Gorus Kabininde|Halkimizin Gelini|Ilginc De Dustu|Yeniden Doguyorsun|Sokaklar Yuruyordu|Tedargini Hazirla|Vatan Yeni Sehitlerle Sarsiliyordu|Umudun Zeybegi|Sahnedeydi Idil|Gunese Gidiyorlardi|Dugune Gider Gibi|Yemliha Ile Dogrulduk Zafere|Ya Kazanacaklardi|Ve Zafer|Cemo|Gun Karanfil Kokuyor|Devrim Yuruyusumuz Suruyor|Hasret|Boran Firtinasi|Goc Destani|Seni Men Yaman Sevirem|Nehir Kenarinda Yuruyen Gerillalar|Bir Omur De|Hakliyiz Kazanacagiz|Emek|Sesa Horonu|Biz Hic Teslim Olmadik|Kucaklasma|Naz Bari|Gun Tutusur|
YAVUZ BINGOL
|Ben Bir Kucuk Cezveyim|Bitlis'te Bes Minare|Gitme|Yesil Basli Telli Turnam|Nurettin'e Agit|Ham Meyva|Eminem Eminem|Kacakci Kurban|Yuregim Yanginlarda|Canakkale Icinde|Ey Sevdigim|Tutam Yar Elinden|Alli Gelin|Egin Turkusu|Aglama Yar|Degmen Benim|Suzan Suzi|Gel Hele|Kizilirmak Agidi|Oy Daglar|Vay Le Le|Neredesin Sen|Baharim Sensin|Kirmizi Gul|Daglar|Yarim Soz|Urfanin Etrafi|Turnalar|Yarim Istanbulu|Elagozlum|Yar Demedin|Yara Sagalir|Uzme|Turnam|Yaylalar|Yarim Neredesin|Zifir Saclarin|Pencereme Ay Dusse|Kara Tren|Yarim Soz|Divane Bulbul|Sari Gelin|Uzaktan Sevdim| LISTEN ALL | BUY CD |
SUKRIYE TUTKUN
|Sunayi Da Deli Gonul Sunayi|Gesi Baglari|Yanik Omer|Evlerinin Onu Mersin|Ey Guzel Kirim|Sen Meni|Sevin Gayri|Asiye|Dersim Dort Dag Icinde|Arda Boylari|Gaziantep Yolunda|Daglara Cikma Karadeniz|Cigdem Derki Ben Elayim|Yigidim Aslanim|Rodop Daglari Bre Pakizem|Gerizler Basi|Bir Cift Turna Gordum|Kinali Parmak-Kalayli Kazan|Mihriban|Yarim Istanbulu Mesken Mi Tuttun|Men Baharin Giziyam|Kova Kova Inirdiler Yaziya|Ananin Sesi|Atmacayi Vurdular| LISTEN ALL |
RUMELI FOLK MUSIC (Thrace)
|Arzu Kamber|Kircaliyle Arda Arasi|Bahcalarda Biberiye|Manastirin Ortasinda|Mayadag'dan Kalkan Kazlar|Gider Oldum Ben Padisahim Ben Islimye Sehrine|Bir Firtina Tuttu Bizi Derya'ya Kardi|Kircalilar Kircalilar Kircali|Su Vardar'in Suyuna Bak|Sefo'nun Evi Kaleye Karsi|Potinimin Tabani|Pirin'in Koprusu|Rodop Daglari|Cikayim Gideyim Urumeline|Yildizdagi|Bulbulum Altin Kafeste|Calin Davullari|Sari Pabuc|Gumulcine Karsilamasi| LISTEN ALL |
MUSA EROGLU
|Yine Kar Yagdi|Benim Gibi|Telli Turnam|Emir Dagi|Sen Camli Daglarda Agaran Safak|Anadolu'ya Agit|Sarikamis Drami|Kirtil Semahi|Bulut|Zemheri Sozlum|Hasret Bitiren Yollar|Gelmez Yola Gidiyorum|Gitme Turnam|Su Yuce Daglarin Kari Eridi|Karaman'in Bayiri| LISTEN ALL |
SONGUL KARLI
|Deniz Kusum|Coban Sesmesi|Yemen Turkusu|Yola Cevirdiler Beni|Pazarlik Edelim|Taze Karlar Yagmis|Ay Gibi Yar|Yine Gonlum Hos Degil|Benim Sevdam|Sila Hasreti|Dost Gelsene|Harputun Yokusuna| WEB PAGE | LISTEN ALL | BUY CD |
RUMELI FOLK-POP MUSIC (Ekrem ve Gultekin)(Thrace)
|Caysukariya, Lido Lido, Oglan Oglan, Dasniye, Pusti Pusti, Gomlegim, Arpa Bugday Taneler, Costum Yine|Reco|Oh Falen Zogu, Stamena, Suzana, Arda Boylari, Mor Guller, Aysem (munhasiran)|Dilmirin ?algisi, Bursa'nin Taslari Yangin Olur, Gelin ve Kaynana, Kara Tren|Potobus, Sinanari, Hayde Takin Doyme, Raki Ictim, Ormana Gidecegim, Pavlemi Piye|Karalago Mayka|Sevdalino, Milise, Kaji Yano, Kizilciklar Bahar Acar|Yuksek Yuksek Tepelere, Elmas|Kadifeden Kesesi|Damat Oyunu|
ISMAIL TURUT (Black Sea Region)
|Canani|Karadeniz Sofrasi|Nazmiyem|Armut Dalda Sallanir|Zonguldak'in Yollari|Oflu Ile Bayburtlu|Rize'de Usuyorum|Ayran Gonullu Yarim|Sapkamin Teregi|Mayis Ayi|Sakaryadan Basla Gel|Oflu|Rize|Emine Gel Evine|Al Gotur|Serife|Ben Evli Sen Bekarsin|Yemin Ederim Yemin|Gonul Yarasi Var|Kaderi Ben Yazmadim|Resi|Iki Tane Sevdam|Minik Kus|Tulum|Yaziklar Olsun|Deniz|Yaz Gelir|Kemence|Canani|Karadeniz Sofrasi|Nazmiyem|Armut Dalda Sallanir|Zonguldak'in Yollari|Of'lu Ile Bayburt'lu|Rize'de Usuyorum|Ayran Gonullu Yarim|Sapkamin Tergi|Mayis Ayi| WEB PAGE | LISTEN ALL | BUY CD |
GRUP LACIN
|Bekar Gezelim|Cekirge|Kayadan Indim Bugun|Eylen Sunam|Mezarimin Tasi|Armut Agaci|Deniz Koydum Adini|Kiziroglu|Ucun Kuslar|Guzelling On Para Etmez|Verdim Hint Eline|Bir Dahaki Sefere|Sevdalim|Yaban Gulu|Nidem Elim Varmaz Yare|Sirindir|Haydar Haydar|Kapi Kilitli|Kanda Kan|Lacin|Seko Seko|Yandim Ayse|Garip Bir Kustu Gonlum|Yesil Cimen| LISTEN ALL | BUY CD |
FERHAT GUNEYLI
|Temmuzun Ikisinde|Akdeniz|Nefes|Gulbaharim|Yol Turkusu|Buldular Beni|Bahar Gelince|Soyle Neden|Donelim Geri|Turkmen Guzeli| LISTEN ALL |
ETHEM ADNAN ERGIL - TURKISH FOLK GUITAR
|Yemen Turkusu|Ilgaz|Sari Kiz|Deryalar|Misket|Malatya Malatya|Ham Meyva|Uzun Ince Bir Yoldayim|Ayrilik|Niksarin Fidanlari|Fidayda|Oy Kemence, Findik Dallari, Eminem|Misket|Turkish Folk Guitar IIIa|Turkish Folk Guitar IIIb| LISTEN ALL |
|